Kielo logo

Kielo saneeraa Jyväskylän Kauppakatu 18 -kiinteistön julkisivun

IMG_1784_lres

Takaisin

19.8.2024  |  KIINTEISTÖT, TIEDOTE

 

Arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelema arvokiinteistö, Kauppakatu 18, on Jyväskylän tunnetuimpia maamerkkejä. Puistonkulmaksi kutsutun kiinteistön ikkunoista avautuvat upeat näkymät avautuvat vehreään Kirkkopuistoon ja keskustan kauneimpiin kortteleihin. Rakennuksessa alkaneen julkisivuremontin myötä kävelykadun katukuvaan ovat ilmestyneet rakennustelineet.

 

Kohteen julkisivuremontin aikana on tarkoitus saneerata niin Kauppakadun kuin Kilpisenkadun puoleiset julkisivut. Julkisivuremontin yhteydessä myös sadevesiviemäröinnit uusitaan ja puukehyksiset ikkunapuitteet kunnostetaan. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan syksyn 2024 aikana. Pääurakoitsijana toimii T&P Keski-Suomi Oy ja valvojana Rakennusinsinööripalvelut A.A..

 

”Olemme iloisia, että Kauppakadun kiinteistön julkisivusaneeraus on aloitettu yhteistyössä paikallisen rakennusliikkeen kanssa. Julkisivu korjataan arvoiseensa kuntoon vanhaa kunnioittaen”, kertoo Kielon toimitusjohtaja Hanna Rauhala.

 

Alun perin vuonna 1915 pankin käyttöön valmistuneen kiinteistön toimitilojen osalta kehitystyö ja vuokralaisneuvottelut ovat käynnissä. Toimitilojen muutostyöt tullaan aloittamaan aikanaan, kun uusi vuokralaiskanta on varmistunut.

Lisätiedot ja mediayhteydet:

Hanna Rauhala, toimitusjohtaja, Kielo
+358 40 0297 312
[email protected]

 

Kielo on vuonna 2021 perustettu monipuolisia toimitiloja tarjoava kiinteistöomistaja. Kielon omistavat Tukholman pörssiin listattu kiinteistösijoitusyhtiö Nyfosa ja Brunswick Real Estate. Vuonna 2024 yhtiön kiinteistösalkun koko on noin 730 miljoonaa euroa. Kielolla on yli 90 kohdetta eri puolilla Suomea. Tarjoamme pienet ja suuret toimitilat, paikalliskumppaneiden aidon läsnäolon sekä suuren toimijan laadukkaat, valtakunnalliset resurssit. Tutustu Kieloon ja kohteisiimme kielotoimitilat.fi.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kielo footer
© Copyright 2024