Kielo logo

Julan konseptimyymälä avasi ensimmäisen Uudenmaan myymälänsä Hyvinkäälle

Hyvinkää 5

Takaisin

Sijainti ratkaisi: Julan konseptimyymälä löysi kodin Hyvinkäältä

Kodinfiksausketju Jula

Sijainti: Mäkikuumolantie 3, Hyvinkää

Myymälän pinta-ala: noin 2700 m2
Yrityksen koko: Jula pyrkii laajentumaan Suomeen lukuisilla myymälöillä tulevina vuosina.

 

Jula on ruotsalainen perheyritys, joka tarjoaa tuotteita kodin, puutarhan ja vapaa-ajan inspiroiviin tee-se-itse-projekteihin. Ketjulla on 136 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Suomessa. Jula laajenee nyt vauhdilla Suomessa. Uudenmaan ensimmäinen myymälä avattiin Hyvinkäällä syyskuussa 2023.

 

“Haimme sopivaa kiinteistöä Uudeltamaalta viime vuoden lopusta lähtien. On hienoa, että ensimmäinen uusmaalainen myymälämme löysi paikkansa juuri Hyvinkäältä. Myymälän sijainti Valtatie 3:n varrella on erinomainen”, kertoo Jula Finland Oy:n construction manager Henrik Huhtala.
Huhtala on tyytyväinen myös sijainnin ympäristöön, jossa on paljon huonekaluliikkeitä ja huomattavan hyvät parkkitilat asiakkaille.

Kiinteistö mukautui käyttäjän tarpeisiin

 

Julan käyttöön tuleviin tiloihin tehtiin mittava remontti ennen muuttoa.

 

“Julalla on tarkka myymäläkonsepti, jonka olemme tuoneet myös Suomeen. Kiinteistöön tehtiin mittavat muutostyöt. Ulkopuolelle rakennettiin tavaraliikennettä varten lastausramppi, joka toimii meidän tavaramäärille”, kertoo Huhtala.

 

Jokainen Jula-myymälä työllistää noin 20 henkilöä, joille haluttiin varmistaa ensiluokkaiset tilat.

 

“On tärkeää, että kaikki tilat myymälässä ovat viihtyisiä, joten myös työntekijöiden sosiaalitilat uudistettiin täysin.”

citation image

“Kaikki on sujunut hyvässä yhteistyössä Kielon kanssa.

Olemme tyytyväisiä remontin lopputulokseen ja siihen,

että kiinteistö saatiin sopimaan täydellisesti meidän tarpeisiimme.”

Jula on tullut jäädäkseen

 

Remonttia tehtiin pitkin vuotta ja uusi myymälä avasi ovensa 21. syyskuuta. Uusia myymäläavauksia on odotettavissa runsaasti, sillä Jula toivoo avaavansa lukuisia myymälöitä tulevien vuosien aikana.

 

“Kaikki on sujunut hyvässä yhteistyössä Kielon kanssa. Olemme tyytyväisiä remontin lopputulokseen ja siihen, että kiinteistö saatiin sopimaan täydellisesti meidän tarpeisiimme. Olemme pitkäaikaisia vuokralaisia, sillä Jula on tullut Suomeen jäädäkseen!”

Lisätietoja:

Tomas Syrjänen, Portfolio manager

+358 44 3412 112

[email protected]

Hyvinkää 6

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Kielo footer
© Copyright 2024